De Lichtenberg Amersfoort, kavels te koop

Op De Berg in Amersfoort zijn kavels te koop voor particulier opdrachtgeverschap. Een prachtige plek waar wij graag mee aan de slag gaan. Op de site van de gemeente Amersfoort valt te lezen:

“Een unieke kans: nu zelf bouwen op een vrije kavel op De Berg. Een unieke kans die nu te realiseren is. Op dit moment zijn twee kavels te koop èn al bouwrijp! Hiervoor hoeft u zich niet in te schrijven. Geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning en gelegen tussen bestaande karakteristieke panden, tussen Utrechtseweg en Vondellaan. Genoeg redenen om te wonen op De Berg…

Op De Lichtenberg zijn momenteel kavel 1 en kavel 4 te koop. Het is een mooie kans uw eigen vrijstaande villa, compleet naar uw woonwensen te laten ontwerpen en bouwen. De kavels worden uitgegeven voor Particulier Opdrachtgeverschap.”

Kijk hier voor meer informatie.