Vergunning voor woonhuis Vleuterweide

Gisteren plofte de vergunning voor de woning in Vleuterweide op de mat. Goed nieuws dus!

In het welstandsverslag staat het volgende:

 

De woning is op heldere wijze op het kavel gepositioneerd. De vorm van het bouwvolume en positionering van de verschillende ruimten in het huis dragen bij aan de kwaliteit van de woning. De royale gevelopeningen van de woonverblijven zijn gericht op de tuin- en straatzijde. Daar waar het gebouw aan een buurperceel grenst is de gevel meer gesloten.

De details zijn met aandacht ontworpen en versterken het samenhangende ontwerp van gevels en plattegronden.

Alle rollagen en dakranden hebben een eenduidige detaillering gekregen en de volumes waar het woonhuis uit is opgebouwd verschillen op subtiele wijze van elkaar door de toepassing van verschillende metselwerkverbanden.

 

Nog een paar weken en dan kan er gestart worden met de bouw.