Heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouwing? De architecten van De Ontwerpdivisie maken graag het ontwerp om uw droom te realiseren. Door middel van maatwerk kunnen we binnen uw budget met vernieuwende bouwtechnieken de mooiste architectuur opleveren. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een architect in Utrecht zoekt. Maar wij werken natuurlijk ook in de rest van Nederland. Neem gerust vrijblijvend contact op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken

Of het nu gaat om een appartementengebouw, een villa of een tafel, uiteindelijk komt het bij alle ontwerpen terug op het detail. Ludwig Mies van der Rohe verwoordde het zo: “God is in the details.” En dat inspireert ons. Voor ieder ontwerp is een sterk concept nodig, maar dat concept komt nooit goed uit de verf zonder de juiste aandacht aan het detail te geven.

Ontwerpen maken wij met passie, via details streven wij naar perfectie.

Het is deze instelling waardoor de Ontwerpdivisie ook gevraagd wordt om als probleemoplosser of ‘interim-ontwerper’ op te treden voor andere architecten of aannemers. Voor opdrachtgevers, professioneel en particulier, is dat een geruststellende gedachte: Door de Ontwerpdivisie er bij te betrekken krijgt u een ontwerp dat met passie is ontworpen en met zorgvuldigheid is uitgewerkt..

Innovatie

De Ontwerpdivisie innoveert graag: Jarenlang is meegewerkt aan de ontwikkeling van een bouwsysteem van aluminium en EPS (piepschuim) en nu wordt er gewerkt aan een aardbevingsbestendig bouwsysteem voor in Groningen. Waarom? Omdat innovatie de toekomst beter maakt: duurzamer, mooier en slimmer!

Ook innovatief en leuk: De Ontwerpdivisie heeft een eigen 3D printer en 3D scanner.