Loading posts...
  • IRIS architecten

    De Ontwerpdivisie is opgegaan in IRIS architecten. Op https://irisarchitecten.nl kan je al ons nieuws volgen en zien aan wat voor fantastische projecten werken.

    Paviljoen Utrecht

    Naast een mooi voorbeeld van De Stijl-architectuur hebben we een paviljoen in zwart hout ontworpen. Het paviljoen is ontworpen om op een bescheiden manier te contrasteren met het hoofdhuis.

  • Verhuisd!

    De Ontwerpdivisie is verhuisd naar Watertoren Heuveloord, met uitzicht op het oude kantoor! Het nieuwe adres: Heuveloord 25D, 3523CK Utrecht. Binnenkort nog veel meer nieuws :-)

  • Paviljoen in wording

    In Utrecht schiet de bouw van het paviljoen lekker op.

  • Ondertussen wordt er lekker gebouwd

    Op drie verschillende plaatsen worden momenteel Ontwerpdivisie projecten gebouwd: Een grote interieurverbouwing, een verbouwing met dakopbouw en een bijgebouw bij een Rijksmonument. Ondanks het koude en natte weer worden er flinke stappen gezet. Binnenkort meer foto’s!

  • Een (g)reep pure architectuur

    Zoals ieder jaar is hij er weer: De reep pure architectuur van De Ontwerpdivisie. Fijne jaarwisseling!

    Eervolle vermelding 071 Parels Prijsvraag Leiden

    Voor de prijsvraag 071 Nieuw Parels in Leiden ontving de Ontwerpdivisie een eervolle vermelding! Het project 071 Nieuwe Parels is een initiatief van Stichting ArchiScienza. Samen met een team van onderzoekers en architecten zocht en vond zij 71 plekken in Leiden waar een bijzondere architectuur interventie mogelijk is. Op zo een plek zou een parel kunnen groeien: een hoogwaardig ontworpen woning op…

    Update: Uitbouw Zeist

    De bouw in Zeist gaat voorspoedig. Hier wat foto’s die laten zien hoe een relatief kleine uitbouw toch wel heel veel licht en ruimte toevoegt. Binnenkort komen de ‘before/after’ foto’s!  

  • Uitbouw Zeist begint vorm te krijgen

    In Zeist komt deze moderne uitbouw aan een woning uit de jaren dertig. Vorige week gestart met de bouw en het begint nu al aardig vorm te krijgen. Wordt vervolgd!

    Vergunning voor woonhuis Vleuterweide

    Gisteren plofte de vergunning voor de woning in Vleuterweide op de mat. Goed nieuws dus! In het welstandsverslag staat het volgende:   De woning is op heldere wijze op het kavel gepositioneerd. De vorm van het bouwvolume en positionering van de verschillende ruimten in het huis dragen bij aan de kwaliteit van de woning. De…

  • Woning Hilversum

    Het is weer tijd voor een kleine update van de woning in Hilversum: Het plan is om het huis volledig met zink te bekleden. Door één materiaal toe te passen wordt het een sculpturaal geheel. De verticale banen van het zink laten mooi zien hoe het bijzondere dak is vormgegeven. Binnenkort wordt de omgevingsvergunning aangevraagd.

    Buitenkansje

    Altijd al in een Ontwerpdivisie willen wonen? Pak dan nu je kans want zojuist is één van onze projecten in de verkoop gekomen. Bekijk de woning in Zwolle op funda. Hier kan je meer lezen op onze pagina. Ook verscheen de woning op homify.