Als architectenbureau vinden wij dat architectuur meer is dan het ontwerpen van gebouwen. Architectuur houdt niet op bij de buitenkant van een gebouw. Een passend interieur, dat voldoet aan uw eisen, is net zo belangrijk. Onze meubels maken uw ontwerp compleet. De architecten van De Ontwerpdivisie spreken graag uw interieurverbouwing en inrichting met u door.

In het verleden zijn er veel inspirerende architecten geweest die wereldberoemde meubels hebben ontworpen, maar ook andersom: Meubelontwerpers die wereldberoemde gebouwen hebben ontworpen.

Kracht door eenvoud

Voorbeelden hiervan zijn Ludwig Mies van der Rohe, Le Corbusier, Charles en Ray Eames en natuurlijk Gerrit Rietveld.

Het is niet toevallig dat deze ontwerpers tot de grootste inspiratiebronnen van De Ontwerpdivisie behoren.

Deze ontwerpers waren ook stuk voor stuk technisch zeer vaardig. Een kwaliteit die onmisbaar is voor een goede architect. Ook de Ontwerpdivisie streeft altijd naar de beste technische oplossing en het mooiste detail. Samen met een sterk concept, op maat voor de opdrachtgever of eindgebruiker, vormt deze technische vaardigheid het fundament dat leidt tot ontwerpen die er toe doen.

De Ontwerpdivisie ontwerpt meubels op maat, in opdracht en vanuit eigen initiatief. Voor de tafel ‘Tavolo Livelli’ – gelaagde tafel met opbergruimte – ontving De Ontwerpdivisie een bronzen A’Design Award. Aarzel niet om contact op te nemen wanneer u interesse in één van onze meubels heeft, of als u een meubel op maat wil hebben.