Tavolo Livelli

Tavolo Livelli is een tafel met twee lagen. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld de laptop, papieren of boeken

Tavolo Livelli is naast een tafel met handige opbregruimte (ruimte die normaal gesproken verspild wordt) natuurlijk heel geschikt om aan te eten. Maar juist door de opbergruimte dubbel geschikt om aan te werken. De tafel kan in verschillende afmetingen besteld worden. Onze voorkeur gaat uit naar 180 x 80 x 74cm (LxBxH) Bijzonder zijn de strakke lijnen van het ontwerp. De dikte van de twee tafelbladen is hetzelfde als de zichtzijde van de poten. De poten staan onder 45 graden, waardoor een uitgekiend spel van schaduw en licht ontstaat. De tafel is in iedere kleur te bestellen zodat u de beste oplossing voor uw interieur heeft. Er zijn twee varianten: De geheel gespoten variant en de variant met multiplex zaagkanten. Iedere tafel is voorzien van een uniek serienummer.

De Ontwerpdivisie kijkt graag naar onverwachte oplossingen. Ruimtegebrek in zijn eigen huis zorgde ervoor dat Wouter van Riet Paap op zoek is gegaan naar mogelijkheden om opbergruimte creeeren op onverwachte plaatsen. In dit geval onder het tafelblad. Hieronder staan nog meer meubels met onverwachte uitgangspunten. Vaak lijkt het resultaat vanzelfsprekend. Dat is voor ons vaak een teken dat het ontwerp goed is.

Tavolo Livelli is bekroond met de Bronzen A’ Design Award 2013-2014 in de categorie Furniture, Decorative Items and Homeware Design.